Миков: “Левицата” е най-голямата лява коалиция

Нямаме само стари кадри от БСП, увери той
9 май 2024 15:26, Инна Ангелова
24
Миков: “Левицата” е най-голямата лява коалиция
Снимка: БГНЕС

Бившият председател на БСП Михаил Миков каза, че партията в момента е неспособна да генерира по-смислена лява политика. Той допълни, че в последните 6-7 години сме свидетели на политика, която води до упадък на представителството на левите хора в България.

"Левицата" е най-голямата лява коалиция, която дава възможност да се отстоява такава лява политика", допълни още Миков пред БНР. Тпй допълни, че за да има ляв център е нужно да се направят и необходимите компромиси както.

Миков изтъкна, че в "Левицата" не са само "стари кадри" от БСП, а има и млади хора, които никога не са били членове на социалистическата партия.

"В "Левицата" нямаме никакви притеснения за икономически зависимости или нерегламентирани договорки за прокарване на някакви корпоративни интереси", категоричен беше Михаил Миков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от Избори 2024
Изборите 2 в 1 - изтъркани послания и липса на програми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
При другарят Миков БСП беше добре. Сега другарката Нинова заправо ги затри.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нека се уточним: лидерката на БСП заведе червената партия в коалиция с ПП,ДБ и ИТН, а лично Нинова като министър на икономиката (МИ) подписваше военните поръчки за Зеленски. И сетне се кълнеше червената лъжкиня, че нито един снаряд, РС и патрон не отиват в Украйна. Вярно, отиваха в Полша , в едно градче на 26 км от Украйна, там автотранспортът на ВСУ ги чакаше и отпътуваха директно към окопите.Нали, г-жо Нинова? Нека да правим разлика между БСП на Нинова и Левицата!
16
2
 
1
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 седмица
НАЛИ, "ЛЕВИЦАТА" УПРАВЛЯВАШЕ С ПП- ДБ И БСП...ХАХАХА....И КАКВО СЕ СЛУЧИ ТОГАВА---- СПОМНЯТЕ ЛИ СИ....??!!!
15
2
 
1
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 1 седмица
ВСИЧКИ ПЪТИЩА ОТ "ЛЕВИЧАРСКИЯ РАЙ"---ВОДЯТ ДО РУСИЯ И ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ И ПРОСИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ....ВЕЧЕ СМЕГО ПРЕЖИВЯЛИ!!!¡!!!!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Член на БСП, к.4 Този коментар вероятно е написан от Свиленски или Симов.През последните 3 години Нинова изгони от БСП всички,които проявяват дори и малко желание за независима позиция или се противопоставят на налаганата от нея политика на безропотно подчинение на партийните членове на НС на партията. От областните организации избират свои представители, а стрина Корни ги заменя с нейни протежета. За 3 години електоратът на БСП намаля с цели 670 хил.души, но Нинова продължава да чисти
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нинова прецапа в БСП навремето, след като от СДС я погнаха за някакви неприятни неща. Овчаров й подаде ръка и тя започна да се изкачва по стълбицата на политическата йерархия. Стана зам.министър на МИ, ако не се лъжа тогава министър беше Овчаров и кръстоса саби с важна личност от МВР. Станишев като премиер на кабинета уволни и двамата. Нинова отново напредна в БСП,осигури си подкрепа и от няколко години коли и беси в червената партия. За няколко години намали електората й от 900хил. на 230 хил.
12
3
 
2
 
! Отговори
ПАНЧО преди 1 седмица
Уважаеми съмишленици на лявата идея не слушаите хора които искат да са лидери .Ако искате лявото да победи подкрепете този който има най-голям шанс на изборите.ИНАЧЕ НЯМА ДА МИНЕТЕ 4 ПРОЦЕНТНАТА БАРИЕРА И ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ ОТИДАТ ЗА ГЕРБ И ДПС И СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГЛЕДАТЕ ТЪЖНО.ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ СДС.ПОДКРЕПЕТЕ НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЯВА СИЛА И ТАКА ЩЕ СТАНЕМ 2 ИЛИ 3 ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. И АЗ НЕ ОБИЧАМ НИНОВА НО В МОМЕНТА ТЯ Е ПО МАЛКОТО ЗЛО.
11
1
 
4
 
! Отговори
"ЛЯВОТО"-- преди 1 седмица
...КАТО "РАЯ" НА СВЕТИ ПЕТЪР----ПЪЛНО Е С "БОЖЕСТВА".....НО , ИМА САМО ЕДИН АД И ВСИЧКИ ПЪТИЩА , ВОДЯТ КЪМ НЕГО...ХА,ХА,ХААААААА
10
5
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
Наздраве!!! Върви ли рИкията Мишооо??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
МИКОВ,МИКОВ УЖ СИ РАЗУМЕН,А ТВОРИШ НЕЛЕПИЦИ. КАКВА "НАЙ-ГОЛЯМА ЛЯВА КОАЛИЦИЯ" ТЕ ГОНИ??? ИМАХТЕ ШАНС ДА НАПРАВИТЕ НАИСТИНА ЗНАЧИМА ЛЯВА КОАЛИЦИЯ, НО НЕ ЗНАМ ЗАЩО ГО ПРОПИЛЯХТЕ... МНОГО "ЛИДЕРИ" ЛИ СЕ СБРАХА И КОЙ ДА ВОДИ СБОРНАТА ДРУЖИНА СЕ НЕ РАЗБРАХА,НО РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ-МИНИМУМ ТРИ РАЗДЕЛЕНИ ВМЕСТО ОБЕДИНЕНИ!!!...
8
0
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
срещу името в листите за депутати напишете кои какъв бизнес има за да знаятбългарите с кого си имат работа честно и почтено всички стари му-цу-ни от всичкиикон групировки са налице готови да се хванат за кокала ама няма да стане при40 процента изб активност сглобката пак ще е същата защото при герб е корпоративенвот отиваме на нови избори наесен с нов късмет
7
4
 
8
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 седмица
АЗ---- ПИЯНИЦА ЗА ЛОШ ЧОВЕК....НЕ ПРИЗНАВАМ....ХАХАХА....
6
1
 
4
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 1 седмица
ПРОСТОТИЯТА У НАС Е ПОМРАЧИТЕЛНА.....НИЩО НОВО!!!!
5
7
 
11
 
! Отговори
Дядката преди 1 седмица
Тоя момък пак се е нарязал като казак!
4
7
 
5
 
! Отговори
Член на БСП преди 1 седмица
В момента ГЕРБ опитва всячески да разцепи лявото пространство - както виждате освен БСП, се явяват не една или две, а цели три уж леви, но всъщноста казионни гербави формации - "Псевдо-Левицата", "Солидарни с Бойко" и "Възход на Бойко"! Не се поддавайте на манипулации, България има спешна нужда от обединена лява алтернатива на статуквото, и тази алтернатива се казва БСП!
3
5
 
8
 
! Отговори
Ееее преди 1 седмица
Наздраве!
2
5
 
9
 
! Отговори
VladTepes преди 1 седмица
Браво на Михаил Миков - достоен лидер с отлична юридическа и алкохолна подготовка. България има нужда от повече такива политици.
1
5
 
5
 
! Отговори
МЛАДЕЖ преди 1 седмица
Представяте ли си,че този човек се води преподавател в СУ в ЮФ!Загубил всякакви работни навици.Беше шеф на НС!